سلامت اجتماعی؛ چگونه میتوانیم زندگی اجتماعی بهتری داشته باشیم
باید مقوله سلامت اجتماعی را جدی بگیریم. اما سلامت اجتماعی چیست؟ و چگونه میتوانیم در سلامت اجتماعی جامعه خود تاثیرگذار باشیم؟
کنترل خشم
با مطالعه و تمرینهای کتابچه مهارت کنترل خشم، با این حس رفیق میشوید و از حسی تخریبگر، به حسی سازنده تبدیلش میکنید؛ قرار است به
شجاعتِ آسیبپذیری
تا به حال به آسیبپذیری فکر کردید؟. به کمی قبلتر از این روزها که نگاه کنیم خیلی از مردم فکر میکردند قرار دادن خود در یک محیط آسیبزا یک ضعف است و اگر کسی (یا مشخصا جوانی) خود را در خطر میاندازد اصطلاحا از عقل ناقص اوست.
حق شهروندی زنان؛ فریادی در امتداد تاریخ
در تاریخنگاری مسلط و رسمی، چیزی که همیشه مغفول مانده، نقش زنان در رخدادهای اجتماعی مهم کشور است. اینکه زنان چه نقشی داشتند و چگونه برای بهدستآوردن جایگاههای مطلوب خود تلاش کردند.
۱۰ راه برای داشتن حس امنیت، در جهانی ناامن
همه ما لحظاتی در زندگی داریم که در آن احساس ناامنی میکنیم. گاهی این احساس نا امنی فراگیر است و از بیرون به ما تحمیل میشود مثل زمان تروماهای جمعی یا بیثباتی اقتصادی.
ترومای جمعی معناهای جدید خلق میکند
بسیاری از وقایع در دل جامعه رخ میدهد که همه افراد جامعه را تحت تاثیر قرار میدهد. چه ما مستقیما درگیر آنها شویم چه نشویم. در این مطلب میخواهیم به ترومای جمعی بپردازیم.
انواع خشونت؛ چند نگاه زیرچشمی
یکی از مهمترین مسائل هر جامعهای، مقوله خشونت است. انواع خشونت کدام است؟ این امر یک پدیده جهانی است که هر سال منجر به مرگ بیش از ۱.۶ میلیون نفر میشود
پانیک چیست و چه علائمی دارد؟
حمله عصبی (پنیک) در واقع یک احساس اضطراب ناگهانی یا استرس شدید است. خبر شنیدن مرگ یک نفر، برخی موقعیتهای آسیبزا و یا حتی دلشکستگی میتواند شما را در لحظه بیحس و وحشتزده کند.
خودمدیریتی؛ چگونه مدیریت خودمان را به دست بگیریم
مهارت خودمدیریتی شاید یکی از مهمترین مهارتهایی باشد که هر شخصی نیاز است که آنها را فرا بگیرد. مخصوصا زنان.