خودمراقبتی، برنامه خودمراقبتی مختص خودمان را بنویسیم
برنامه خودمراقبتی چیست؟زندگی همیشه آرام پیش نمیرود و برای هر کدام از ما ممکن است زمانهای سختی پیش بیاید که سلامت روانمان تهدید شود. مخصوصا اگر در روتین زندگیمان خلاهایی وجود داشته باشد که نیاز به بهبود داشته باشند.
نغمه ثمینی؛ روایتگر جهانی نامهربان با زنان
این جملات نغمه ثمینی، یکی از موفقترین نمایشنامهنویسان ایرانی است که نشان میدهد پشت این موفقیت پشتکاری خوابیده است. اما کدام موفقیت؟ نگاهی با هم بیندازیم.
شروط ضمن عقد؛ کنشگری جمعی در زندگی شخصی
چرا شروط ضمن عقد برای زنان مهم است؟ چرا با وجود آگاهی نسبی زنان ایرانی درباره شروط ضمن عقد در سالهای اخیر هنوز طرح آن در روزهای شیرین آشنایی برای خیلیها سخت است؟ اصلا ارزش طرح کردن دارد؟
تغذیه شهودی؛ کمر باریک و شکم تخت به معنای سلامتی نیست!
تغذیه شهودی چرا نباید مغفول بماند؟ تمایل به لاغر شدن در بیشتر فرهنگها وجود دارد و بیشتر از همه عزت نفس زنان را نشانه میرود. شاید برای بسیاری از ما پیش آمده باشد که بخواهیم چیزی بخوریم و ندایی از درون به ما میگوید: نه! نخور! چاق میشی!
بیماریهای روانتنی در زنان؛ علائمی جسمی با منشایی روانی
اختلالات روانتنی چیست؟ ممکن است خونریزی بیش از حد هنگام قاعدگی را تجربه کرده باشیم و یا دچار دردهای عضلانی شده باشیم اما نتوانیم هیچ دلیل جسمانی برایش پیدا کنیم. درست در همین لحظه است که اختلال روانتنی به سراغ ما آمده است.
۵ تکنیک ذهن آگاهی؛ مایندفولنس
شاید اسم ذهنآگاهی یا مایندفولنس (Mindfulness) به گوشمان آشنا باشد. مفهومی که ما را به در تماس بودن در لحظه حال و تمرکز بر آنچه در آن رخ میدهد دعوت میکند. اما مایندفولنس دقیقا چیست و چطور میشود واقعا آنرا اجرا کرد؟ فایده آن چیست؟
مدیتیشن چگونه میتواند آرامش را به ما بازگرداند؟
بسیاری از ما برای کسب آرامش بیشتر روشهای خودمان را داریم؛ بعضی از ما پیادهروی میکنیم، بسیاری از ما به موسیقی گوش میدهیم یا با دوستان خود به سینما میرویم. اما مدیتیشن چه؟ آیا تا به حال به مدیتیشن مداوم فکر کردیم؟
شغل رضایتبخش؛ چگونه به شغلمان عشق بورزیم؟
شغل رضایتبخش چیست؟ انتظاری که این روزها از یک شغل داریم بسیار فراتر از یک امنیت مالی است. ما میخواهیم این شغل به زندگی ما معنا دهد و همچنین به منزلت اجتماعی ما کمک کند.
تفکر دیالکتیک؛ چطور توافق کنیم که توافق نداریم!
استفاده از کلمات «همه یا هیچ» و داشتن تفکر «سیاه و سفید» اتفاق عجیبی نیست؛ همه ما وقتی وارد بحثی میشویم، ممکن است از کلماتی مانند “همیشه” یا “هرگز” استفاده کنیم؛ اما وقتی این کار را میکنیم، یعنی یک موقعیت افراطی را انتخاب میکنیم