خشونت علیه مردان؛ یک واقعیت تلخ انکار شده
از هر ۶ مرد حداقل ۱ نفر، در کودکی یا بزرگسالی، قربانی خشونت جنسی میشود. اما وقتی صحبت از خشونت میشود، ناخودآگاه فقط زنان را قربانی میدانیم.
۷ مهارت تحمل پریشانی، برای مواجهه با اضطراب
اهی هیجانات منفیای که تجربه میکنیم، آنقدر زیادمیشود، که ممکن است حس کنیم زندگیمان مختل شده. مهارتهای کنترل پریشانی به ما کمک میکند در لحظه، مدیریت افکار و احساسات را به دست بگیریم. ما به این مهارتها نیاز داریم تا بتوانیم در لحظات سخت ذهنمان را آرام کنیم.
HPV؛ ویروسی که کمتر به آن توجه میکنیم
یکی از مشکلات شایع در جوامع امروزی HPV است. معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت ایران نرخ ابتلا به HPV (زگیل تناسلی) در ایرانیان را حدود ۵ تا ۹ درصد اعلام کرد.
اختلال خواب در زنان؛ چرا زنان بیخوابترند؟
اختلال خواب چیست؟ یک فرد بالغ به طور متوسط هر شب به۷ تا ۹ ساعت خواب نیاز دارد؛ اما متأسفانه، کمتر از دو سوم زنان هر شب به این میزان میخوابند.
روتین چطور به حس ثبات و امنیت کمک میکنند؟
روتین چیست؟ وقتی چشماندازهای زندگی مبهم میشود، روتین میتواند به ما کمک کنند تا با ناپایداری شرایط و تغییرات کنار بیاییم.
سندروم احساس گناه بازمانده چیست؟
احساس گناه بازمانده (Survivor’s guilt) نوعی از حساس گناه است که درصورت مشاهده مرگ افراد، در حادثهای که خودمان هم در آن حضور داشتهایم ممکن است اتفاق بیافتد.
چگونه بر اساس ذهن خردمند تصمیمگیری کنیم؟
ذهن خردمند یعنی چه؟ تقابل بین منطق و احساس کشمکش درونی خیلی از ماست؛ ممکن است فکر کنیم برای تمام موقعیتهای زندگی لازم است…
۶استراتژی برای تعادل ذهن، در شرایط نامتعادل بیرونی
تعادل ذهن چیست؟چرا مهم است؟ نمیتوانیم از خودمان انتظار داشته باشیم که به شرایط غیر طبیعی واکنش طبیعی نشان دهیم.
تروما چطور بر بدن تأثیر می گذارد؟
تخمین زده میشود ۹۰ درصد از بزرگسالان حداقل یک بار در زندگی خود یک رویداد آسیبزا را تجربه کردهاند.در شرایط پیشرفته، تروما منجر به PTSD (اختلال پس از سانحه) میشود.